Gulvmand i København og omegn

Gulvmand København

Mangler du en kompetent og erfaren samarbejdspartner til en gulvopgave i København? Hos AO Parket har vi fokus på det gode håndværk samt en tæt kundedialog. Sammen skaber vi en fleksibel løsning udfra dine ønsker og behov.

Hos os tager vi ansvaret for, at gulvene passer dér, hvor de skal bruges – og er altid lagt korrekt og lige til at indvie. Vi tror på at vejen til glade kunder skabes gennem professionelt håndværk, samt en god dialog med kunden hele vejen igennem.

Som din lokale gulvmand i København løser vi alle slags gulvopgaver for både privat og erhverv, og er kendetegnet ved vores solide arbejde og sans for detaljer. Vores fleksible indstilling til at få løst opgaven bedst for alle parter, betyder at du som kunder er i trygge hænder med os som din gulvmand i København.

Din lokale gulvmand i København

Fra vores base i Valby udfører vi både store og små opgaver i hele Storkøbenhavn samt Nordsjælland. Du kan altid regne med, vi altid leverer til tiden, og vi arbejder syv dage om ugen døgnet rundt, hvis opgaven kræver det.

Selvom vi er særligt specialiseret i sildebensparket, kan vi som din gulvmand i København løse alle opgaver indenfor gulv. Om det gælder undergulve, linoleum, tæpper, vinyl eller trægulve står vi klar til at tilbyde en skræddersyet løsning.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hos os bliver alle opgaver mødt med et smil på læben og eventuelle udfordringer løses fleksibelt. Vi arbejder på alle tider af døgnet, hvis opgaven kræver det, og forlader dig først når du er tilfreds med resultatet.

Ønsker du mere information, har du spørgsmål eller vil du gerne have et gratis og uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os. Ring til din gulvmand i København på telefon 40 11 00 14 eller send en e-mail til ao@aoparket.dk. Alternativt kan du bruge kontaktformularen her på siden.

Få et tilbud

Skriv til os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller gerne vil høre om mulighederne hos AO Parket og Gulve

Hos AO Parket får du:

  • Godt håndværk

  • Stærk rådgivning

  • Fleksibel udførelse