Montering af sildebens­parket

Montering af sildebensparket

Få monteret sildebensparket hos AO Parket

Hos AO Parket er vi eksperter i montering og lægning af sildebensparketgulve. Vi tilbyder levering, montering samt færdigbehandling af smukke og stærke sildebensparketgulve.

Vi udfører alt i montering af sildebensparketgulve til private såvel som til erhverv i hele Nordsjælland, Storkøbenhavn og omegn. Kontakt din lokale gulvmand med speciale i montering af sildebensparket, når du ønsker et flot og holdbart resultat. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, og de materialer vi arbejder med. Dette er din garanti for veludført håndværk, som holder.

Få et flot resultat

Hos AO Parket er vi stolte af de gulvløsninger vi udfører. Vi har konstant fokus på det gode håndværk og et flot resultat, og ønsker at tilbyde den bedste løsning når du er på udkig efter montering af sildebensparket.

Som din ekspert i sildeben kan vi stå for hele projektet – lige fra de rigtige materialer til montering samt behandling af dit nye gulv. Med vores store erfaring i udførelse samt rådgivning er vi et oplagt valg når du skal have nyt gulv i sildeben.

Lad drømmen blive en realitet

Har du flere spørgsmål til montering af silbensgulve, er du mere end velkommen til at tage fat i os. Hos AO Parket brænder vi for at gøre dine gulvdrømme til virkelighed gennem skræddersyede løsninger, god service og håndværk af topkvalitet. Kun fantasien sætter grænsen for mulighederne med silbensparket.

Kontakt os på telefon 40 11 00 14, send en mail til ao@aoparket.dk eller udfyld kontaktformularen er på siden. Så giver vi et helt gratis og uforpligtende tilbud på montering af nyt sildebensgulv, der matcher netop dine behov.

Få et tilbud

Skriv til os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller gerne vil høre om mulighederne hos AO Parket og Gulve

Hos AO Parket får du:

  • Godt håndværk

  • Stærk rådgivning

  • Fleksibel udførelse