Om os

Professionel og kvalitetsbevidst gulvmand i København

AO Parket er ledet af Henning Moritzen. Vi lever med stor passion for vores arbejde – og bestræber os på at levere arbejde af højeste kvalitet og formidle branchens bedste rådgivning.

Alt inden for gulve

Vi kan løse alle opgaver i alle størrelser – Undergulve, linoleum, tæpper, vinyl og trægulve. Vedligeholdelse – som rens af tæpper og linoleum eller slib af trægulve.

Gulve lider ofte skader grundet flytning, tab eller renovering – og flotte gulve kræver tit reparationer, som kan ødelægge den flotte helhed. Hos AO Parket tænker vi kreativt og udviser reparationer stor omhu for at bevare dit eksisterende gulv pænt i mange år frem.

Vi møder altid udfordringer med et smil på læben og løser opgaverne fleksibelt. Vi arbejder på alle tider af døgnet, hvis opgaven kræver det. Med vores store erfaring er vi din lokale gulvmand i København og omegn.

AO Parket har passion for gulve

Der bruges meget tid indendørs både på job og derhjemme, derfor er det vigtigt at have rum, som man ikke bliver træt af at opholde sig i og som samtidig er både pæne, rene og velholdte

De klassiske gulve holder stadig, men spændende sammensætninger, flotte mønstre og især kvalitetsbelægning, afspejler de mennesker, der bruger rummet til daglig – derfor er der meget at vinde ved nøje at udvælge det rette gulv og få det lagt 100% korrekt.

Vi er en seriøs og professionel samarbejdspartner, der med høj professionalisme går til enhver opgave med stor passion.
Vi giver altid et uforpligtende tilbud på din opgave, så kontakt os gerne på telefon 40 11 00 14 for yderligere information, eller såfremt vi skal komme på besøg til en uforpligtende samtale.

Få et tilbud

Skriv til os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller gerne vil høre om mulighederne hos AO Parket og Gulve

Hos AO Parket får du:

  • Godt håndværk

  • Stærk rådgivning

  • Fleksibel udførelse