Sildebens­parket

Sildebensparket

Få lagt et sildebensparket i højeste kvalitet

Drømmer du om noget, der er unikt og eksklusivt? Få lagt et sildebensparketgulv af vores erfarne gulvmænd. Kontakt os i dag for et godt tilbud på et nyt gulv i sildeben. Så sørger vi for at indfri dine drømme og forventninger om et flot sildebensgulv.

Hos AO Parket er vi specialister i sildebensparketgulve, og har mange års erfaring med at lægge, såvel som at rådgive omkring løsninger inden for sildebensparket.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, og de materialer vi arbejder med. Dette er din garanti for veludført håndværk, som holder.

Vi udfører alt i sildebensparketgulve til private såvel som til erhverv i hele Storkøbenhavn, herunder Valby, Amager og mange andre steder i og omkring København.

Lad drømmen blive en realitet

Start dialogen omkring sildebensparket allerede i dag. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig, hvor vi gennemgår vores muligheder for at hjælpe dig. Hertil udarbejder vi også gerne et uforpligtende tilbud på dit nye sildebensparketgulv.

Vi kan kontaktes på telefon 40 11 00 14 eller på email ao@aoparket.dk. Du er også mere end velkommen til at bestille et tilbud på et nyt sildebensgulv via vores kontaktformular her på siden.

En bred vifte af muligheder med sildebens­parket

Med et gulv i sildebensparket er det kun fantasien, der sætter grænser.

Mulighederne for valg af træsorter, mønstre mm. gør, at du har en unik mulighed for at sætte et personligt præg dit nye sildebensparketgulv. Få et stilrent og tidsløst gulv, som giver din bolig et eksklusivt udtryk, men som samtidigt også er utrolig slidstærkt og nemt at vedligeholde.

Hos AO Parket brænder brænder vi for at realisere drømme, og gør en dyd ud af at have kunden i fokus. Vi lytter derfor altid til dine behov og drømme. Med disse og med vores kyndige rådgivning finder vi sammen den bedste løsning til den absolut bedste pris. Herfra tager vi hånd om projektet, og sørger for at du får et resultat, som du kan være tilfreds med mange år frem.

Ved at lade en fagudlært gulvlægger udfører din gulvlægning, undgår du fejl og mangler, som kan være dyre at rette op på. Med mere end 28 års erfaring kan du trygt overlade monteringen af dit nye sildebensparketgulv til os.

Få et tilbud

Skriv til os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller gerne vil høre om mulighederne hos AO Parket og Gulve

Hos AO Parket får du:

  • Godt håndværk

  • Stærk rådgivning

  • Fleksibel udførelse